تفاوت توالت فرنگی کلاسیک و توالت فرنگی وال هنگ
وقتی نوبت به انتخاب توالت مناسب برای سرویس بهداشتی می رسد، عوامل متعددی مانند کاربرد، عملکرد و دوام باید در نظر گرفته شود.
یکی از سوالاتی که بسیاری از صاحبان خانه از خود می پرسند این است که آیا به سراغ توالت دیواری ( وال هنگ ) بروند یا توالت فرنگی های کلاسیک.
ما در این مقاله از بازرگانی استادی، تفاوتهای بین این دو را به دقت بررسی میکنیم و به شما کمک میکنیم تا تعیین کنید کدام یک از این دو، با نیازهای شما در سرویس های بهداشتی مطابقت دارد.
توالت دیواری چیست؟
توالت دیواری یا وال هنگ مستقیماً روی دیوار نصب می شود و دیگر خبری از اتصالات توالت فرنکی به زمین نیست. مخزن آب توالت پشت دیوار پنهان است و می توان از طریق یک دکمه به آن دسترسی داشته باشید. توالتهای دیواری به ویژه در سرویس های بهداشتی کوچک، فضای کمتری را اشغال میکند. این نوع توالت ها به دلیل ارتفاع داشتن از سطح زمین، حس و حالی مدرن و خاص، به سرویس بهداشتی شما میدهد.
توالت فرنگی کلاسیک یا متصل به زمین چیست؟
در این نوع توالت فرنگی، توالت روی زمین سرویس بهداشتی متصل است و مخزن آب توالت در بالای کاسه قابل مشاهده است. توالت فرنگی کلاسیک رایج ترین نوع توالت است و بسیاری از صاحبان خانه به دلیل طراحی مستحکم، آن ترجیح می دهند.
توالت دیواری (وال هنگ) چیست؟
توالت دیواری یا وال هنگ مستقیماً روی دیوار نصب می شود و دیگر خبری از اتصالات توالت به زمین نیست. مخزن آب توالت پشت دیوار پنهان است و می توان از طریق یک دکمه به آن دسترسی داشته باشید. توالتهای دیواری به ویژه در سرویس های بهداشتی کوچک، فضای کمتری را اشغال میکند. این نوع توالت ها به دلیل ارتفاع داشتن از سطح زمین، حس و حالی مدرن و خاص، به سرویس بهداشتی شما میدهد.
تفاوت بین توالت های دیواری (وال هنگ) و کلاسیک
فضا و زیبایی شناسی
توالت های دیواری برای کسانی که می خواهند در فضا صرفه جویی کنند و از ظاهری مدرن لذت ببرند، انتخاب مناسبی است. مخزن آنها در داخل دیوار پنهان است و فضای کمتری را اشغال می کند و به سرویس بهداشتی احساس باز بودن می دهد. علاوه بر این، طراحی شیک و کارآمد توالت دیواری، آنها را برای سرویس های بهداشتی به سبک مدرن، ایده آل می کند. برعکس، توالت های معمولی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ظاهری کلاسیک و سنتی به سرویس بهداشتی می دهند. این توالت ها ممکن است بزرگتر از توالتهای دیواری باشند، اما پایهای محکم و مستحکم دارند.
نگهداری و نصب
تعمیر و نگهداری یکی دیگر از تمایزهای مهم بین این دو نوع توالت میباشد. تمیز کردن و نگهداری توالت های دیواری نسبت به مدل های کلاسیک، راحت تر میباشد. طراحی وال هنگ به شما امکان می دهد زیر توالت را را به راحتی تمیز کنید و هیچ شکاف یا درز قابل مشاهده ای وجود ندارد که بتواند گرد و غبار، کثیفی یا نشتی ایجاد کند. با این حال، فرآیند نصب توالت های دیواری پیچیده تر از توالت کلاسیک است. سیستم های لوله کشی باید زیر دیوار نصب شوند و ممکن است بر هزینه نصب افزوده می شود.
دوام و تعمیر
توالت های کلاسیک نسبت به مدل های دیواری دوام بیشتری دارند و تعمیر آنها راحت تر است. اگر نیاز به تعویض قطعات یا تعمیر دارید، دسترسی به توالت های کلاسیک و تعمیر آنها آسان تر است. یونیت های دیواری نیازمند نصب پیچیده تری هستند و در صورت نصب نادرست بیشتر مستعد نشتی یا آسیب هستند.
عدم نیاز به استفاده از مواد زاماسکه
در گذشته برای نصب توالت فرنگیهای کلاسیک، نصابها مجبور بودند جهت استحکام اتصال و جلوگیری از نفوذ آب، نقاط اتصال توالت به کف سرویس بهداشتی را با مواد خاصی به نام زاماسکه بپوشانند. متاسفانه، این مواد پس از مدتی، با تغییر رنگ، ظاهر بد و ناخوشایندی به سرویسهای بهداشتی میدادند که به سختی قابل برطرفسازی بودند، این مورد دیگر در توالت های دیواری موجود نمیباشد.
مصرف آب کمتر
سیستم تخلیه در اغلب توالت های دیواری یاوالهنگ ها بهصورت دو زمانه میبشاد . به همین دلیل مصرف آب در آنها در مقایسه با توالت فرنگی سنتی بسیار کمتر است.
عدم گرفتگی توالت دیواری (وال هنگ)
به دلیل استفاده از سیستم تخلیه واش داون بهجای سیستم سیفونی، هیچگونه گرفتگی در توالت دیواری مشاهده نخواهیدکرد.
تحمل وزن در توالت های دیواری
شاید بپرسید آیا توالت دیواری تحمل وزن های سنگین را دارد؟ در پاسخ باید بگوییم بله. ظاهرا توالت دیواری روی دیوار نصب میشود؛ اما باطنا همهچیز متفاوت است! شما برای نصب یک وال هنگ نیاز به یک فلاش تانک توکار دارید. فلاشتانکهای توکار دارای استراکچر (چهارچوب) مستحکمی هستند؛ که اغلب جنس آن از فولاد است.
بنابراین وال هنگ تنها به دیوار وصل نیست، بلکه به استراکچر محکم فلاش تانک توکار وصل میشود. در نتیجه میتوان گفت توالت فرنگی وال هنگ قابلیت تحمل وزن تا 400 کیلوگرم را دارد.
نتیجه گیری
صرفه جویی در فضا: اگر سرویس بهداشتی کوچکی دارید یا قصد دارید تا جایی که ممکن است در فضای خود صرفه جویی کنید، توالت دیواری یا وال هنک گزینه بسیار خوبی است. این نوع توالت می تواند فضای کف سرویس را آزاد کند و به سرویس بهداشتی شما احساس باز بودن بدهد.
بدون نیاز به تعمیر و نگهداری: اگر توالتی را می خواهید که به حداقل تعمیر و نگهداری نیاز دارد، توالت دیواری یا وال هنگ ایده آل است. از آنجایی که مخزن آب در معرض دید شما نیست، دیگر نگران تمیز کردن آن نخواهید بود و احتمال نشتی در آن کمتر است که این مورد می تواند در دراز مدت باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما بشود.
آیا برای ارتقاء فضای سرویس بهداشتی خود آماده اید و به دنبال توالتی هستید که متناسب با سبک و نیازهای شما باشد؟ بازرگانی استادی طیف گستردهای از توالتهای باکیفیت را به شما دوستان عزیز ارائه میدهد، از جمله گزینههایی مانند توالت فرنگی کلاسیک و توالت دیواری یا وال هنگ.
اما کدام یک برای شما مناسبت تر میباشد ؟ اگر به دنبال به حداکثر رساندن فضا سرویس بهداشتی هستید، توالت دیواری یا وال هنگ ممکن است انتخاب مناسبی باشد. از سوی دیگر، یک توالت فرنگی کلاسیک ممکن است مستحکم تر و مقرون به صرفه باشد.
مهم نیست که کدام گزینه را انتخاب می کنید، مجموعه بازرگانی استادی همه مواردی را که برای تصمیم گیری درست نیاز دارید، دارد. پس چرا صبر کنیم؟ امروز مجموعه بازرگانی استادی دیدن کنید و توالت مناسب برای سرویس بهداشتی خود را بیابید.
برای خرید توالت فرنگی کلیک کنید.
کلام آخر
انتخاب توالت مناسب یک تصمیم مهم است که بر راحتی، عملکرد و زیبایی سرویس بهداشتی شما تأثیر می گذارد. اگرچه توالتهای فرنگی کلاسیک محبوب هستند و سالهاست که در بازار وجود داشتهاند، اما توالتهای دیواری یا وال هنگ به دلیل طراحی مدرن و صرفهجویی در فضا محبوبیت بیشتری دارند.
هر دو نوع از این توالت ها دارای مزایا و معایب خود هستند، بنابراین انتخاب گزینه ای که متناسب با بودجه، راحتی و سلیقه شما باشد بسیار مهم است.
امیدواریم این راهنما از بازرگانی استادی به شما کمک کرده باشد که تفاوت بین توالت های دیواری و فرنگی کلاسیک را متوجه شده باشید و با آگاهی بیشتری انتخاب خود را انجام دهید.